Så hanterar Tumba bruksmuseum risken för coronaviruset

Vi på Tumba bruksmuseum tar spridningen av coronaviruset på stort allvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Programverksamheten påverkas, men museet och Brukscaféet har öppet som vanligt.

Inställd programverksamhet

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer om mindre evenemang ställer vi in våra publika aktiviteter såsom visningar, föreläsningar och andra programpunkter fram till och med 14 april. Åtgärden görs för att minska smittspridningen av coronaviruset och inte minst av omsorg för våra äldre och personer med allvarlig sjukdom.

Mötesgrupper och lokaler påverkas

Vi kommer inte att ta emot några bokningar av grupper och mötesbokningar fram till och med 14 april.

Ökat städningen på museet

Vi har ökat städningen av särskilt utsatta ytor för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Tvål finns naturligtvis på alla våra toaletter och vi kommer att rengöra områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer mer frekvent. I samband med aktiviteter, bokningar av visningar och uthyrning av möteslokaler kommer handsprit att finnas tillgänglig.

Arbeta gemensamt för att minska smittspridning

Vi ber dig som besökare följa Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittspridningen. Stanna hemma vid minsta symptom, så som hosta eller feber. Tvätta händerna och nys i armvecket.