Extrasläpp av platser till tidsresor för åk 3, 4, 5

Tidsresa på Tumba bruksmuseum pappersmakaren granskar ark

Nu släpper vi extra platser till våra tidsresor som finansieras av pengar från skapande skola och därmed är kostnadsfria för er att delta i. Nedan finns mer info.

Skapande skola:
Livet som barn på Tumba bruk

Vad? En tidsresa, för årskurs fyra i Botkyrka kommun, som utförs av kulturpedagog Camilla Olsson och personal från Tumba Bruksmuseum.
Hur? Barnen får följa med på en resa tillbaks till tiden runt år 1850. Genom att de direkt får delta i händelser levandegörs fakta. Barnen får göra tidsenliga sysslor och arbetsuppgifter från bruket. Ett kul sätt att lära sig mer om sin lokala historia.
För vilka? Årskurs 3, 4, 5
När?
18 februari kl. 9.30 samt kl. 12.30
19 februari kl. 9.30 samt kl. 12.30
20 februari kl. 9.30 samt kl. 12.30
Längd? 1,5h
Antal? En helklass åt gången delas på plats i två grupper som jobbar parallellt .
Var? Tumba Bruksmuseum, Sven Palmes väg 2
Kostnad? Ingen eftersom projektet finansieras genom museets samarbete med Skapande skola

Kontakt: info@tumbabruksmuseum. eller 08 – 519 553 46